MENÜ

       FeketeFurgon Courier 

     Csomagszállítás és költöztetés Magyarország és Írország között háztól - házig.
         Különleges, egyedi igények specialistája az Európai Unió teljes területén 
 Galwaytól Székelyföldig  -  Lappföldtől a Kanári Szigetekig 

                                                                             Vendégkönyv   

Üdvözlöm a Fekete Furgon vendégkönyvében!

A megfelelő helyre tévedt, ahol jól megírhatja véleményét. Külön köszönet azoknak a barátoknak akik kritizálni merészelték eddigi hiányosságaimat.

Kérem, ön is legyen őszinte!

Vendégkönyv

Kép újratöltsée
 • Vona Zsuzsanna (vonazsuzsanna@t-online.hu)
  2017-05-28 12:33:56
  Kedves Fekete Furgon Futár, Kedves István!
  Megelégeltem a pontatlan Írországi futárokat, és most először Önök szállítottak Írországból a részünkre.
  Köszönöm a pontosságukat, még nem volt példa arra, hogy Írországban a csomag felvétel és a Mo szállítási idő ennyire pontosan a megadott időben történjen.
  Köszönöm. köszönöm.
  Vona Zsuzsanna
 • Horvath Szilvia (sissi.horvath@gmail.com)
  2016-08-02 06:19:25
  Kedves Fekete Furgon Fomufti es First Lady!

  Be kell valljam, eleinte picit ockodtam az egesztol, - nem eleg az Irorszagbol Olaszorszagba valo koltozessel, ugyintezessel jaro stressz, meg bevallaltam egy 2,5 napos “road tripet” is ket emberrel, akiket soha nem lattam elotte.

  Ekkorat meg nem csalodtam eletemben soha!!! Persze POZITIVAN!!! :)))

  Fantasztikus elmenyben volt reszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy a Fekete Furgon a koltozteto szfera Hiltonja.
  5 csillagos kabin az Oscar Wilde-on, pezsgozes, isteni vacsora. Maximalis kedvesseg, segitokeszseg, es persze a csomagjaim is a legnagyobb biztonsagban voltak.
  Masnap nezelodes a Versailles-i kastelynal, ebredes a Mont Blanc-nal, majd ebed es nezelodes a Garda tonal. ES! Egy monacoi kiterore is modom lett volna, ha szerettem volna!!!
  Mindez ket nagyon kedves ember, a Fekete Furgon Fomufti es az o First Lady-je tarsasagaban :)
  Szerintem egy koltozest ennel mar nem lehetne jobba tenni, koszonom, hogy ennyit segitettetek, hogy ilyen fantasztikus tarsasag voltatok az uton, hogy elsoosztalyu vendegnek erezhettem magam es nem csak egy megrendelonek, es termeszetesen koszonom, hogy egy majd 3 napos utazas utan kiterokkel, szunetekkel megis a megadott idore hazahoztatok.
  Ti nem csak A-bol B-be szallitotok csomagokat, hanem egy olyan teljeskoru szolgaltatast nyujtotok, amivel meg nem talalkoztam a piacon. A sok kis extra szolgaltatas, a baratsagossag, a professzionalizmus a kedvesseggel parositva- ez tesz titeket egyedulallova es a legjobba.

  Tovabbi sok sikert kivanok Nektek es minden jot, csak igy tovabb es megegyszer koszonok mindent.

  Orulok, hogy megismerhettelek titeket, remelem meg talalkozunk!!!

  Szilvi :)
 • Venczel Zsuzsi (venczelzsu@freemail.hu)
  2015-12-22 05:30:03
  Kedves István! Köszönjük a korrektséged, a kedvességed, a pontosságod a szállításod! Nem sikerült rájönnöm, hogy több km és több óra távlatából, hogy tudod azt az órát, sokszor még a percet is kiválasztani, amikor az ajtómon kopogsz a csomagokért! Valószínűleg ez örök titok marad, néha azt gondolom, hogy csak hozzám jösz és előbb ideérvén várod be az időt, de ezt az autóban lévő csomagok száma és a megelégedettsége megcáfolja! Köszönöm, hogy vagy nekünk! Kívánunk EGÉSZségben, Boldogságban szeretteid körében eltöltött Ünnepeket! Venczel Zsuzsi
 • Méri Sára (sarameri@freemail.hu)
  2015-12-20 11:35:07
  Egy kicsit csalódott vagyok. Feladtam egy küldeményt. Zacskóban volt csak, azt mondta ezt be kell csomagolnia így nem viheti el ,ami plusz 5€. Kifizettem, örültem hogy az utolsó pillanatban szóltam a csomagról és megis elviszi. Miután elmentek 15 perccel telefonáltam hogy lenne még egy küldemény, vissza tudnának e jönni . Nem bíztam abban hogy igen lesz a válasz de azt mondták egy pár óra múlva vissza jönnek érte . Nagyon örültem! Kb 4 óra múlva felhívtam őket hogy mikor várhatóak , mire azt mondták: ja, màr nem megyünk vissza ! A küldeményem ugyan abban a zacskóban érkezett meg amiben odaadtam, és ami miatt 5€ extrát fizettem. <br>Köszönöm az eddigi szállításokat!

  Kedves Sára!

  Köszönöm a szolgáltatásommal kapcsolatos észrevételét, biztos vagyok benne, hogy nekem és másoknak is hasznos megtanulnivalókkal szolgál.

  Saját megjegyzésem a következő:
  Idézet a weboldalam Díjszabás menüpontjából:
  Ha valaki szatyorba, zsákba csomagol, a küldeménye automatikusan (általam) műanyagrekeszbe kerül és a rekeszenkénti 5€-t felszámítom.
  Az ön küldeménye egy rendkívül sérülékeny Barbihintó volt, és egy bolti neylonszatyorba adta fel. Nem az volt a feladatom, hogy bedobozoljam és masnit kössek rá, hanem olyan csomagolás biztosítása ami a kézbesítésig megvédi minden lehetséges sérüléstől a küldeményét. Ez 100%-ban sikerült.

  Abban valóban igaza van, hogy nem mentem vissza mikor kitalálta, hogy még valamit szeretne küldeni. Igen, a párom sajnos megígérte ezt önnek annak ellenére, hogy én vezetés közben hevesen tiltakoztam, mert tudtam, hogy ez nem teljesíthető. Azon a napon 28 címre mentem Dublinban és körzetében, ebből egynél késtem 10 percet, a többinél pedig pontos voltam vagy kicsit hamarabb érkeztem. Ha visszamentem volna, nagyon borult volna a napi program, most sem tenném, nem játszom el az évek alatt kiérdemelt hírnevem.

  Emlékszem kézbesítéskor elnézést kértem a címzettől a neylonszatyorért, és még beletettem egy Irish Truffelt, hogy még kellemesebb legyen a kislány karácsonya. Most is így tennék, de ennél nem többet.

  Őszintén sajnálom, hogy szolgáltatásom minősége nem érte el az ön kívánalmait, és remélem másokkal sokkal szerencsésebb lesz a jövőben.

  Tisztelettel: István Túri
 • Klaudia
  2015-11-04 12:07:32
  Megbízható, gyors és pontos kiszállìtás!
  Csak pozitívat tudok róluk írni.
  István előző nap felhìvott (nem aznap, hogy: itt vagyok) és megadta a várható időt, így tudtam tervezni.
  Meglepő, de a megadott időpontban érkezett!
  A csomagokat sértetlenül vettük át, egy karcolás sem volt rajta, pedig amikor több csomagot szállìtanak ilyen hosszú úton előfordulhat kisebb - nagyobb sérülés, de ilyen nem történt, látszik hogy figyeltek ès vigyáztak a csomagokra.
  Jövőben is a Fekete Furgon Futárt választom! ;)

  Jò utat és balesetmentes közlekedèst kívánok!

  Kedves Kenderes Klaudia
  (kenderesnefp@gmail.com)

  Köszönöm a kedvességét, és azt is, hogy telefonon hozzájárult, hogy utólag ideírjam a teljes nevét és a megrendelő elérhetőségét. A FeketeFurgon az egyetlen a piacon aki hitelesített vendégkönnyvel rendelkezik, sőt a belső etikai kódexemben még azt is megtiltottam magamnak, hogy beírást kérjek az ügyfeleimtől elégedettség esetén.
  István, FeketeFurgon
 • Szabó Kata (anyakata@gmail.com)
  2015-08-12 07:02:52
  Nagyon jó nyaralást, kellemes pihenést kivánunk, én és a Lányom! Köszönet a megbizható, pontos , udvarias csomagszállitásért !A jövőben is számitunk a Főmufti és a First Lady szolgáltatására. Reméljük jól feltöltődnek energiával a nyaralás alatt, mert jövőre is lesz munka bőven ! :)
 • Saska Mária (piklimariska@gmail.com)
  2015-06-23 08:19:42
  Le a kalappal István előtt!
  Több futár céggel próbálkoztam, hogy unokámnak és lányomnak csomagot tudjak küldeni, de sok próbálkozás után Ő volt az első, aki egyáltalán felvette a telefont! És nem utolsó sorban kedves és udvarias volt! Nem okozott neki gondot, hogy az ember dolgozik és kötött időben tudja átadni neki a csomagját.
  Előre is köszönet a szállításért!
 • Marton Bettina (dekkar@freemail.hu)
  2015-04-15 11:34:23
  Nagyon szepen koszonjuk, hogy gondoltak az ujszulott babankra kiszallitas alkalmaval. Nagyon kedves gesztus! Nem sok ilyet tapasztal az ember, nagyon meglepodtunk es nagyon jol esett! Csak szeretnenk, hogy mindenki tudja milyen kedvesek es megbizhatoak, ajanljuk mindenkinek!! Tovabbi sikeres mukodest, jo utat, szep hetet kivanunk!
 • dr.Iglói László (dr.igloi.laszlo@gmail.com)
  2015-02-15 10:34:35
  Korrektség, megbízhatóság és pontosság hármasa jellemzi a szolgáltatást működtető "Fekete Furgonos" Istvánt, aki egy igazi fehér holló és egyben egy fokozott empátia érzékkel megáldott, családi kötelékeket is összetartó kapocs.
 • Jenei Katalin (jenei_ek@yahoo.com)
  2014-12-22 08:06:15
  Korrekt, pontos, megbízható szállítás, abszolút tervezhető: a hétfő az nem kedd és a 4 óra nem 7 óra. :)
  Kedves István! Boldog karácsonyt és további jó utat kívánok mindkettőjüknek!
  Illetve mindhármójuknak, csak hogy a FF-ról se feldkezzem el :) !
 • Dominika Maroti (dynamika80@freemail.hu)
  2014-10-26 10:03:22
  Kedves Istvan!Nagyon szepen koszonunk minden odaadast es gondoskodast amit mindvegig nyujtot a madarkanak (alias Gyonyorunek)!!!Egy nagyon lelkiismeretes,gondoskodo,kedves allatbaratot -es nem utolsosorban gyors,preciz,felelossegteljes szallitot- ismerhettunk meg Onben!Millio koszonet mindenert!!!! (a kovetkezovel is Ont bizzuk meg :DDD)
 • 2014-07-29 13:18:58
  Tökéletes pontos tervezhető szolgáltatást kaptam már nem először. Gratulálok.Hűek maradunk a Fekete Furgonhoz! Kedves István! Mittó Gabriella vagyok Erdőkertesről. A megrendelő a lányom (Domokos Mónika Ashbourne) Csak a beazonosítás végett Örülök, hogy örömet szerezhettem, semmi túlzás nem volt abban amit írtam, sőt a facebookon is meg szoktam osztani a szolgáltatását ajánlással. Jó utat és szép napot kívánok .
 • 2014-07-14 09:32:28
  Pontos, tisztesseges, kedves, megerdemli, hogy tele legyen a furgon minden fordulonal, az biztos :)
 • Szekely Szilvia (raingirl01@freemail.hu)
  2014-07-11 11:24:46
  Eme ember nemes, jellemes, egyenes, rettenetesen sebes, rendes, kedves :) "Tenksz" neked, mert elmehettem veled!:)
 • Kalmár Andrea (a.kalmar@windowslive.com)
  2014-05-12 06:01:03
  Köszönöm a gyors és megbízható szállítást! Üdvözlettel: Kalmár Andrea
 • Balázs Dvorácskó
  2014-01-10 13:52:39
  Kedves Istvan, Megegyszer koszonom a szallitast! Sok sikert a vallalkozasahoz! Udvozlettel, Dvoracsko Balazs
 • Venczel Istvánné
  2014-01-02 20:16:08
  Venczel Istvánné 5:36pm Jan 2 Kedves István! Boldog Új Évet kívánunk! Még egyszer köszönjük az ajándék fuvart, nagyon jól esett. Nem akartalak kiasználni azért írtam, írtam, vagy mondtam, hogy kedvezményesen kérek szállítást, de megmondom őszintén, hogy nagyon örültem. Így a Gyermekeim kaptak egy kis savanyú káposztát, meg csalamádét és vitamin salátát, ilyen még nem volt egyik futárnál sem. Így ez tényleg egy soron kívüli meglepi csomag volt. Köszönjük szépen. Szép estét Venczel Zsuzsa Kistarcsa
 • 2013-08-11 10:21:57
  Szeretnénk megköszönni a gyors és pontos kiszállítást illetve csomagfelvételt. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek Istvánt!Üdvözlettel: Gábor és Renáta Én pedig köszönöm önöknek a precíz csomagolást amellyel megkönnyítették munkámat. Természetesen a Máltára költöztetésüket is szívesen vállalom. István a futár.
 • 2013-06-27 12:59:48
  Fekete Furgon megy az úton, Feltöltöttem jól a kúton. Nesztelenül gördül tova, Hajtja őt a sok-sok lova. A kocsis a bakon ülve, Ráfütyül a szőke nőkre. Harmonikál menet közben, Lovak közé gyeplő röppen. Érkezik már? Lesed, várod... Csomagot küldött a párod. Mikor megjő nagy az öröm, Én a fuvart megköszönöm.

Hírek

 • A F. F. Flotta új tagja

  A Fekete Furgon megújult. A vadonatúj, lényegesen nagyobb raksúlyú szállítójármű már üzembe állt. Viszont akik eddig is fekete színűre számítottak, újfent "csalódniuk" kell. Remélem ezért megbocsájtanak. wink

 • Itt a furgon weboldalon magánkiadásban nyomom... (Fekete Furgon firkálmány)

  Dobozokba zártad mindd mit fájó lenne itthagyni,

  Nagyot fordul most a világ, nem tudsz tovább maradni.

  Kicsit félve nézel körbe, szemeidben szorongás,

  Milyen jól is esne most egy baráttól a mosolygás.

   

  Eltelt sok év huza-vona balsors, siker, könnyezel,

  De most üt az uccsó óra, búcsúpartit szervezel.

  Bíztatnak az ismerősők, féltve óvnak szüleid,

  Sok az infó minden felől, szétállnak a füleid.

   

  Beütöd a böngészőbe: irányír a kedvenced,

  Nem törődsz most semmi mással, a bannerem keresed.

  Megnyílik a weboldalam, mint a hasított szoknya,

  Kitárt könyvként lapozgatod, hogy mit ír a bolondja...

   

  Telefonért nyúlsz… de inkább megrendelőt kitöltöd,

  Visszaigazolásra vársz és a mobilt feltöltöd.

  Csöng a kütyü hamarosan, Pista bá’ a furgontól,

  Éppen jókor indul és te szabadulsz a cuccodtól.

   

  Úszkár Wilde a hajó neve, rakterében furgonom,

  Én magam a bárban ülve a futárdalt dúdolom.

  Elkérem a bárzenésztől a billentyűs hangszerét,

  Azon húzom el a nótád a keserves mindenét.

   

  Finánc ne nyúlj a csomaghoz, nem neked van címezve!

  A megrendelőnek becses neve rá van hímezve.

  Érintetlen kell átadnom mert így szól a ígéret,

  De ha tilos lenne benne, feladónak ítélet.

   

  A Fekete Furgon suhan, túl van már hét határon,

  Várja őt a címzett és a családja a tornácon.

  A sofőr egy kicsit fáradt, őszülő a halánték,

  Megbízhatóságból jeles, non plus ultra ajándék.

   

  feketefurgon.freewb.hu a google találat,

  GPS-em megtalálja a földúti tanyákat.

  Te meg meglelsz engem ezen webhelyen megkeresel,

  Ezer szerencse legyen veled meg "fekete" mester.

Asztali nézet